Welkom

Holland Quaestor (HQ), de vereniging van Nederlandse trustkantoren, heeft 32 leden die gezamenlijk 108 Wtt-vergunningen hebben (per 1 juni 2017). Holland Quaestor werkt aan de kwaliteit en verdere professionalisering van de aangesloten kantoren.

“Per 1 juni 2017 heeft DNB aan 129 marktspelers gezamenlijk 227 Wtt-vergunningen afgegeven. 
Van deze 129 marktspelers bedienen de 20 grootste ruim 80% van het marktvolume. Van de 20 grootste marktspelers zijn er 18 lid van Holland Quaestor.” (Bron DNB register trustkantoren)

Alle leden hebben een vergunning van De Nederlandsche Bank (DNB) op grond van de Wet toezicht trustkantoren (Wtt). Zij onderschrijven de gedragscode van Holland Quaestor en handelen ernaar. Ook voldoen zij aan de door Holland Quaestor gestelde eisen van opleiding en kwaliteitszorg. De leden onderschrijven het belang van integer vermogensverkeer en voorkoming & bestrijding van (fiscale) fraude, witwassen en terrorismefinanciering. Ook zijn zij zich bewust van hun maatschappelijke positie. Holland Quaestor wil als belangenvereniging de sector ruim vertegenwoordigen en het ledenbestand verder uitbreiden.

Leden login

Wachtwoord vergeten?

We gebruiken cookies om uw taalvoorkeur bij te houden en surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Meer weten[OK]